Taxi vanaf vliegveld Lissabon // prijs, online reserveren

Een taxi vanaf vliegveld Lissabon is in vergelijking met andere Europese vliegvelden goedkoop. Een taxi naar het centrum kan al vanaf een prijs rond de 28 euro (prijzen 2024). Op het internet staan prijzen van rond de 15 euro, dit is nu helaas niet meer waar. Dit ligt natuurlijk aan de totale reistijd, maar ook aan de wachttijd. Als het heel druk is in de stad, zal de taxirit ook duurder zijn. Deze prijs van ± 28 euro is echter voor een hotel of appartement aan de noordzijde van de Taag. Wil je verder rijden, dan zal de prijs natuurlijk ook hoger zijn.

Je kunt een taxi ook online boeken!

Taxistandplaats op Lissabon Airport

De taxistandplaats vind je direct buiten de terminal, de taxi vanaf vliegveld Lissabon is daarom helemaal niet moeilijk te vinden. Kun je het niet vinden, dan kun je gemakkelijk de borden ’taxi’ volgen. Zodra je buiten komt zie je de verschillende taxi’s sowieso staan. Het eerste Portugese zonlicht dat je ziet, zul je waarschijnlijk delen met een flink aantal taxichauffeurs.

Taxi vanaf vliegveld Lissabon online reserveren

De wachtlinten staan er niet voor niets. Wil je niet samen met alle andere passagiers in de rij wachten, en een vloeiende overstap hebben vanaf het vliegtuig naar de eindbestemming? Dan kun je een taxi online reserveren. Zo heb je gegarandeerd een betrouwbare taxichauffeur. Je betaalt van tevoren online en daarom is er ook geen gedoe over de prijs. 24 uur van tevoren ontvang je een voucher met daarop de contactgegevens van de taxichauffeur. Echter zal je hem niet zo snel nodig hebben, vluchtvertragingen worden automatisch doorgegeven. Meestal zal de taxichauffeur jou informeren over waar hij op je staat te wachten. Reis als een VIP voor een low cost prijs!

Bekijk hier hoeveel een taxi vanaf vliegveld Lissabon kost.